Menu
Kundvagn

Djur & tillbehör

Tillverkare: VidaXL
Denna hundsoffa kommer säkert att vinna ditt husdjurs hjärta! Din lurviga vän blir stolt över att ha sin egen soffa. Den kan också användas för katter och andra små djur. Denna tjockt vadderade husdjurssoffa, med en träram och klädsel med mjuk plysch, blir en bekväm plats för dina älskade små vänner..
825.00kr
Exkl moms:660.00kr
Tillverkare: VidaXL
Med detta högkvalitativa katträd kan dina katter klösa, balansera, gömma sig och koppla av i trygghet. Det passar alla sorters inredningar. Klösträdet kommer även att ge dina katter chansen att stretcha och motionera, speciellt bra när det är kallt ute. Stolparna i plysch är lindade med sisalrep, so..
598.00kr
Exkl moms:478.40kr
Klösträd med klöspelare i sisal mörkgrå 180 cm Klösträd med klöspelare i sisal mörkgrå 180 cm
Nyhet
Tillverkare: VidaXL
Håll dina vackra katter underhållna med detta allt-i-ett katträd! Allt-i-ett kattorn: Kattmöblerna på flera nivåer är designade med 4 hus, 2 hängmattor och plattformar, det blir en perfekt plats för dina katter att klättra, abborre, klösa, gömma sig och också koppla av.Mjukt plyschmaterial: Den extr..
1 200.00kr
Exkl moms:960.00kr
Tillverkare: VidaXL
Har du en liten katt hemma? Ge den en bekväm plats att leka och vila på med Jorge kattorn från TRIXIE! Detta lekhus för katter har en slitstark yta av sisal som din katt kan vässa klorna på, och katten får utlopp för sina klösinstinkter. Katten kommer att ha fullt upp med att roa sig med den här klö..
2 825.00kr
Exkl moms:2 260.00kr
TRIXIE Klösträd BE NORDIC Skadi vit och sandfärgad TRIXIE Klösträd BE NORDIC Skadi vit och sandfärgad
Nyhet
Tillverkare: VidaXL
Dina katter kan klösa, gömma sig, gosa, klättra och njuta av utsikten med klösträdet BE NORDIC Skadi från TRIXIE! Den har två grottor, en mjuk bädd och 2 vändbara dynor. Klöspelarna är klädda i sisal så att dina katter kan vässa sina klor och få hälsosamt utlopp för sin klösinstinkt. Detta klösträd ..
3 295.00kr
Exkl moms:2 636.00kr
Tillverkare: VidaXL
Denna klösställning Maria från TRIXIE stoltserar med sin kattillustration och är 101 cm hög och perfekt för katter att sova och leka i. Den har ett plyschöverdrag i imitationsmocka, en mysig bädd med en vändbar dyna och en vadderad plattform, vilket säkerställer ytterst komfort. Klösställningen lev..
2 625.00kr
Exkl moms:2 100.00kr
Tillverkare: VidaXL
Med denna klätterstege från TRIXIE kan dina katter klättra och sitta och spana så mycket de vill. Den robusta träytan är högst tålig. Denna moderna klätterstege har en ram i massivt trä och sisalrep. Den har även en tidlös färg som passar in i alla inredningar och kan dessutom kombineras med befintl..
1 195.00kr
Exkl moms:956.00kr
Visar 1 till 7 av 7 (1 Sidor)